Radimo po strogom H.A.C.C.P.sustavu.

Višegodišnjim kvalitetnim radom stekli smo povjeranje velikog broja kupaca.

Osim veleprodajnih centara širom Hrvatske (Konzum, Velpro, Agrokor, Roto dinamic, Spar,...) vodećih hrvatskih hotela, zadovoljavamo potrebe i više od 800 ugostiteljskih objekata (Leggiero barovi, Time, Khala bar, Jimmy Woo, VIP travel). Navedeni su samo neki od naših najvjernijih kupaca.

UGOSTITELJSKI MED U VREĆICAMA I STAKLENKAMA

Ugostiteljski med u vrećicama i staklenkama možemo Vam ponuditi s Vašim personaliziranim logom. Brendiranje proizvoda više nije nešto sto se radi samo kada neki novi proizvod dolazi na tržište već i dokaz da vjerujemo u svoje brend i da na taj način to želimo prezentirati  svojim kupcima. Med Vam možemo...

Ostale novosti Opširnije

UGOSTITELJSKI ŠEĆER-ŠEĆER ZA UGOSTITELJSTVO S VAŠIM PERSONALIZIRANIM LOGOM

Dragi naši kupci,   od sada samo za Vas i Vaše goste novo u ponudi ugostiteljski šećer s likovima iz dobrog poznatog stripa ALAN FORD:Broj 1 ,Alan Ford,Bob Rock,Sir Oliver,Grunf,Jeremija i ostali. Razveselite svoje goste sjećanjem na vesele i bezbrižne dane odrastanja uz najomiljeniji strip Alan Ford!  

Ostale novosti Opširnije

ČOKOLADNI BOMBONI ZA UGOSTITELJSTVO S VAŠIM PERSONALIZIRANIM LOGOM

Dragi naši kupci,   od sada samo za Vas i Vaše goste novo u ponudi čokoladni bomboni s likovima iz dobrog poznatog stripa ALAN FORD:Broj 1 ,Alan Ford,Bob Rock,Sir Oliver,Grunf,Jeremija i ostali. Razveselite svoje goste sjećanjem na vesele i bezbrižne dane odrastanja uz najomiljeniji strip Alan...

Ostale novosti Opširnije

Faze proizvodnje

  • izlazak na teren te kontakt s kupcima
  • izrada grafičke pripreme i logotipa
  • izrada tiska i proizvodnja
  • isporuka robe u najkraćem mogućem roku

Info za pakirnice

Nudimo usluge fleksotiska do četiri boje (FULLCOLOR). Uvjerite se u kvalitetu izrade tiska i brzinu isporuke. Za detalje oko cijena i isporuke molimo Vas kontaktirajte nas.

Kvaliteta

Iskustvo, kvaliteta robe i usluge, poštivanje rokova isporuke te stalno unapređivanje naših proizvoda i usluga smjestili su tvrtku Tripleks na sam vrh hrvatskog tržišta.